Spijckers Restaurant Hoorn
Dinsdag, 24 april 2018

Spijkers met koppen slaan

Culinair genieten in sfeervolle ambiance

In september 2007 openden Thérèse en Gaby Bezem restaurant Spijckers. Inmiddels is Spijckers niet meer weg te denken uit Hoorn. Inwoners van de Coenstad en omstreken weten de weg naar Spijckers aan de Nieuwendam 2 te vinden! Spijckers betekent culinair genieten van de bovenste plank met de nodige Oosterse mystiek.

Chefkok Gaby heeft in de loop der jaren niet alleen een enorme dosis culinaire ervaring opgedaan, maar ook een geheel eigen kookstijl ontwikkeld. En dát levert een breed smakenpallet op. Alle gerechten zijn home made en er wordt altijd gekozen voor de beste ingrediënten. Ondanks het hoge kookniveau zijn de prijzen alleszins redelijk te noemen. Naast vis- en vleesvariaties is er ook een keur aan vegetarische gerechten. Een stevige wijnkaart ,verschillende aziatische biertjes en Hertog Jan bier uit de tap complementeren het geheel. Om de  maand wordt de kaart vernieuwd. Onbeperkt genieten van aantrekkelijke, hedendaagse Aziatische gerechtjes voor een vaste prijs.

 
Gastvrouw Thérèse draait al 21 jaar mee in de horeca. Gasten spreken dan ook van ‘een warm bad’ als ze het over Spijckers hebben. Knus en gezellig, dát is Spijckers. Joop Rentmeester schreef onlangs een zeer lovende recensie na een bezoek, welke u hier terug kunt vinden.

Wilt u ook kennismaken met culinair genieten in een sfeervolle ambiance? Het Spijckers-team heet u van harte welkom! U kunt spontaan langskomen, maar wij raden u aan om telefonisch te reserveren via 0229-210621.

Spijckers Restaurant • Nieuwendam 2 • 1621 AP Hoorn • T 0229-210621 - M info@spijckers.nl

Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)